3 Mayıs 2012 Perşembe

Genç Sevgili Başa Bela

Gazetelerde son günlerde hangi Jennifer Lopez haberini görsem altında aynısı yazıyor "genç sevgili yaramış nasıl gençleşiyor" diye.. Ama kimse bilmiyor ki bu kadın genç sevgilisinin yanında anası gibi durmamak için( ki Jennifer'in 42 sevgilisi Casper'in 24 yaşında olduğunu düşünürsek anası olacak yaşta ama neyse ) ne botokslar yaptırıyor, daha genç görünmek için neler giyiyor ediyor diye..  







Oysa Marc ile evliyken öyle miydi? Kimse J.Lo'yu kocasına yakıştıramıyordu, onun da kafası rahattı.. Ama iş genç sevgiliye gelince her daim bakımlı, alımlı ve genç(!) olmak zorunda... Yemişim böyle aşkın eziyetini valla.. 







Bak Demi Moore yaptı da noldu, yine gitti güzelim Ashton attı kendini bir çıtırın kollarına.. Aşkın yaşı yok ama vazgeçin en iyisi bu sevdadan anacım..Hiç değilse davetlere çocuğunuzun elinden tutmuş da gitmiş gibi olmazsınız:) Hem ne der bizim teyzeler erkek kadından ne kadar büyük olursa o kadar kıymet bilir.. Varmış demek ki bir bildikleri :)

11 yorum :

  1. bu konuda ben de seninle aynı fikirdeyim.. kadınlar daha çabuk çöküyorlar erkeklere göre, bir de genç sevgili bulunca nasıl engel olabilirler , eninde sonunda bitiyor ilişki, aç gözlü erkekler nolcak !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma ya oyacaksın böylelerinin gözlerini :P

      Sil
  2. Olmaz olmaz kadın da olsa erkek de olsa çok fark olmayacak arkadaş! Ama bunlara ne demeli şebekliğin biri bin para.. Amaaan yaşlanacaksan da edebinle yaşlan yahu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı fikirdeyim, zaten kendi yaşımızdaki erkekleri beğenmeyiz, olgunlaşmamış gibi gelir bize.. Ondan bunlar yarı yaşındaki adamlarla nasıl aşk yaşıyor anlamadım ben :)

      Sil
  3. j.lo demi moore u örnek alamlı bnece kndine.kadına olanlar oun başınada gelecek yakında.o çocuk jennifer ı yakında terkeder gbi gelio bna.kadın ne yapsa o çocuğa yaranamıyo.hayır bişeyede benzese bari. j.lo elini sallasa ellisi.o kel adamda ne buluyo anlamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya adamın tek özelliği genç olması ya ben de hiç begenmiyorum, pek ergen özentisi duruyor :)

      Sil
  4. merhabalar çok güzel post takipteyim ;) bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler...

    http://bensukaya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Anlamıyorum bu tür ilişkileri nasıl sürdürüyorlar.. Ama olsun aslında yani yaşlı başlı adamlar gencecik çıtırları götürünce oluyoda kadınlar yapınca niye olmuyor. Erkek yapar erkeğe yakışır tabulerini yıkmak için lazım böyle örnekler. Ama gel gör ki bu ilişkilerin çok uzun süreceğini sanmıyorum :))

    YanıtlaSil
  6. Ah ah Marc'la ayrılmayacaklardı bence.. No me amez klibinden sonra ben onların birlikte olmasını istemiştim ama Jlo'nun hormonları yüzünden güzelim evlilik bozuldu.. Casper'da yanında nasıl çocuksu duruyo ya yakıştıramıyorum bi türlü :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)