9 Aralık 2011 Cuma

Yeni Yıla Girerken Ne Giymesem

Yıllarını bilgisayar başında geçirmekten basenleri genişlemiş uzun öğrencilik hayatında aldığı kilolardan mutevellit biraz göbekli boyu kısmen kısa(1.63) olan bendeniz yeni yıla girerken neler giymeyeceğime karar verdim umuyorum ne giyeceğimi de en kısa zamanda bulurum:)

1. Kırmızı Elbise

Kimseyle renk piştisi olmak  ve ben burdayım diye bağırmak istemediğim için baştan aşağı kırmızı bir kombin ilk elenenlerden. Ha aksesuarda veya rujda vs. kullanılabilir. 
2. Bandaj Elbise

Sadece bandaj değil vücuda tam oturan hiç bir elbise ne yılbaşında ne de başka bir gün de asla tercihim olamaz zira Kim Kardashian kadar popomu milletin gözüne sokacak kadar cesaretim yok hele o karın bölgesindeki Türk kaslarımdan bahsetmiyorum bile :) 

ibretlik paylaşım olsun bu da :)

3. Siyah Elbise

Kolaya kaçmak istemediğim için siyah elbiseleri de çıkardım bu sene giyilecekler listesinden. Tabi siyah da kırmızı kadar tercih edilen bir renk olması da ayrı bi unsur. Hem rengarenk girelim yeni yıla ki öyle geçsin tüm yıl di mi :)



Peki siz neler giyeceksiniz ya da giymeyeceksiniz pek sevgili takipçilerim?

1 yorum :

  1. 1 ve 3 numarayı bende yapmak istemiyorum ama 2 numara olabilir;) Bende blogumda neleri giymek istediğimi gösterdim aslında ;))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)