20 Nisan 2011 Çarşamba

E.L.F Türkiye?

Aldığım ürünler ile ilgili yorumları okumak için dolanırken şu siteye rastladım: http://www.elfkozmetik.com





Tüm e.l.f ürünleri olmasa da bir çoğu sitede mevcut. Aranızda daha önce burayı kullanan var mı acaba?

5 yorum :

  1. bende bir hafta önce arama yaparken gördüm bu siteyi deneme yapmak için 1 ürün sipariş verdim, sipariş verdikten 1 hafta sonra ürün bana ulaştı. Genel itibariyle sorun yaşamadım.
    Sipariş vediğim ürün http://www.elfkozmetik.com/dudak-makyaji/luscious-liquid-lipstick
    kırmızısı harika, tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Sağol Meral bilgilendirme için.Eğer sipariş verdiğim ürünler yeni yasadan dolayı gümrüğe takılırsa hemen buradan deneyeceğim şansımı.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar bence bu site biz elf severler için tam zamanında yetişti.dusunsenıze artık hıcbırsekılde makyaj çantamızın içinde elf ürünleri olamayacak :( ne kötü.bence fiyatları bıraz pahalı bıle olsa elf urunlerını buradan almaya deger.en azı
    ndan derdımızı anlatacagımız muhattap bırfırma olucak karsımızda sonra bıde kredi kartını yurtiçinde kullanmıs olucaz aklımız takılı kalmayacak.bu yondende cok iyi umarız boyle guzel bıze hıtap eden sıteler gıttıkce cogalır.BÖYLELİKLE BİZDE MAHRUM KALMAYIZ DİMİ AMA :D bence daha cok tanıtmalıyız bu siteyi elfseverlere ,elfden vazgecemeyenlere duyurmalıyız.Teşekkürler http://www.elfkozmetik.com

    YanıtlaSil
  4. bu site gerçekten güvenilir mi? orjinal ürünler mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben alışveriş yapmadım açıkcası. Ama site e.l.f in türkiye sitesi değil. Şikayet var gibi sitelerde hakkında şikayet var mı bakıp ona göre sipariş verebilirsiniz.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)