17 Ocak 2011 Pazartesi

Golden Globe Awards

Yine bir ödül töreni, bilindik kırmızı hali pozları,kıyafetleri vs. Gösteriş,ihtişam kaçınılmaz ama böyle bir yere gelinlikvari bir kıyafetle de gelinmez ki? Hele de o kıyafet seni olduğundan 2 kat fazla gösteriyorsa. Elindeki clutch ise yorumsuz. 



Vücuda göre giyinmeyi öğrenmek gerek. Balıketli olunca deniz kızı gibi giyilmeyecek demek. Not al bunları Christina.




Eva!! Gecenin en şıkı. Aslında böyle gecelerde siyah klasikliğinden ve işi garantiye almasından dolayı genelde 1-0 mağlup başlar. Ama bu kıyafete edecek sözüm yok muhteşem. Eva da kusursuz makyajı ve saçıyla harika taşımış kıyafeti. Sade ve şık.




Sandranın kıyafeti güzel ama saçları kıyafetiyle alakasız. Keşke toplasaymış.




Scarlett'i cinim kadar sevmem ama hakkını yememek lazım bu elbiseyi onun kadar güzel taşıyacak pek az insan var(malum göğüs faktörü:) Ama gerek ten rengi, gerek kıvrımlı vücudu sebebiyle bu elbisenin içinde Eva Mendes olmalıydı dedim ben.




Halle Berry de şaka gibi bir kıyafetle katılmış. Gecenin en sıradan kıyafeti. Beğenmediğimi söylemeye gerek yok sanırım.




Jennifer Lopez'i bu kadar sade göremezsiniz normalde:)  Kıyafetin çok asil bir havası var, Jennifer da sade saç modeli ve makyajıyla bu havayı bozmamış. Gerek kesimine, taş işlemelerine her şeyine hasta oldum bu kıyafetin.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler :)