20 Ocak 2014 Pazartesi

H&M Lip Pen - Cherry Lips

Daha önce h&m in bu tombik kalem rujlarından kırmızısını tanıtmıştım. Bugün de son günlerde severek kullandığım cherry lipsten bahsedeceğim.

Her ne kadar bordro rujlar bu sene çok moda olsa da günlük hayatımda o kadar iddialı renkleri kullanamıyorum bir türlü. Bir de Ankara soğuğunda çatlayan dudaklarımı nemlendirmek için sürekli lipbalm uyguladığımdan pek ruj da kullanmıyorum desem yeridir. Ama h&m in bu tombik kalem rujları hem güzel nemlendiren hem de renk veren ürünler. Bir de fiyatı çok uygun olunca aldım her renginden ama en çok kırmızı olanını ve bunu sevdim.
Kabında çok koyu dursa da o kadar koyu bir renk değil aslında, duruşu da dudak rengine göre değişiyor. Bileğimde gösterdiğimden daha koyu bir renk veriyor dudaklarıma. Tabi ki kalıcılıkları ahım şahım değil. 3 saatte bir tazelemek gerekiyor. Bir de h&m in kozmertik standları rezalet oluyor genelde. Pek tester ürün koymadıklarından tüm ürünler açılmış ve denenmiş oluyor. Mesela bu ürüne kaç kez denk geldim ama kullanılmamışını bulamamıştım o nedenle ancak alabildim. Keşke hem mağaza hem de müşteriler bu konuda daha dikkatli ve düşünceli davransalar.

10 yorum :

  1. tester koymuyorlar dedin de istanbul brandiumda da haddinden fazla tester var ortası yok demekki :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'dakilerde de açılan her ürünü bir kabın içine koymuşlar tester niyetine. Tester var ama ürün yok çoğunda :)

      Sil
  2. Aynen Istinye Park H&M'de de ayni sekilde onlarca tester var ama alincak urun yok hepsi denenmis parmaklanmis, o yuzden bi turlu deneyememistim bu kalemleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ancak 3. gidişimde denk geldim hiç açılmamışına maalesef :(

      Sil
  3. Loreal Balmy Glosslardan almıştım benn 913 numara ona benziyor rengi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlardan sadece 912 yi kullandım. Swatchlarına baktım benziyor ama bunda ışıltı yok o yüzden daha bi sevdim ben :)

      Sil
  4. Bu rengini almadığıma pişman oldum :( Ne güzel renk vermiş! Benim aldığım Natural Beauty adeta bir az renk veren lip balm :D Güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende adını hatırlayamadığım kırmızısı, çok pembe bir renk veren Passionata Pink de var. Açıkçası natural beautyi denemedim ama bendekilerin hepsi iyi renk veriyor. Mutlaka diğerlerini de dene derim :)

      Sil
  5. Güle güle kullan bende alsam mı almasam mı diye tereddüt etmiştim bu ruj için ilk fırsatta alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bir dene derim. Fiyatları 8.95 TL. Kalıcılık kısmı sorun ama fiyat performans açısından bakarsak normal o da :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)