1 Ağustos 2013 Perşembe

Topuksuz Ayakkabıyla da Şık Olmak Mümkün!

Herhalde babet, loafer,slipper gibi ayakkabı türlerinin son yıllarda bu kadar popüler olmasına benim kadar sevinen yoktur. Eskiden resmi bir kıyafetin altına olmazsa olmaz ince topuklar yerini düz ayakkabılara bırakmaya başladı. Tabi ki topuklularımız canımız ama canımızı da burnumuzdan getiriyorlar bazen :(

Açıkçası bu akımın babetlerle sınırlı kalmamasına ayrı bir seviniyorum. Gerek ayağım gerekse bazen işin resmiyeti nedeniyle önü fiyonklu şirin babetler her ortamda olmuyordu ama özellikle loaferlar kurtarıcım oldu bu sene. Her ne kadar yukarıdaki kolajda yer almasa da :) Özellikle T-band formuna sahip ayakkabılar daha bir şık görünüm katıyor bu arada tabi ince ayak ve bilek yapısına sahip şanslılardansanız. Sandaletler ise günlük hayatın vazgeçilmezi onları da unutmamak lazım tabi :)

Tabi romantik havaları da elbiselerinize ayrı bir hava katıyor bu ayakkabıların. İster dantelli olsun ister pastel tonlarda olsun hepsi ayrı bir tarzın temsilcisi. Skinny jeanlarin olsun mini mini şortların-eteklerin altına olsun pek yakışıyor bu düz ayakkabılar. Hem de ayak dostu daha ne olsun :)

5 yorum :

  1. Aslında pek ayak dostu değillermiş. Ayakkabıların çok düz olması, topuk dikeni sorunu yapıyormuş. Ne çok yüksek ne çok alçak, ama mutlaka az biraz topuk olmalıymış.

    Sevgiler^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet onu ben de duymuştum. O yüzden babetlerden biraz uzak duruyorum ama yine de topuklu ayakkabının verdiği acıyı vermiyor diye tercih ediyorum mecburen :)

      Sil
  2. Ah Valentino... Alıp almamak arasında çok gidip geldiğim ve bir dolu taklidini gördükten sonra almadığım ama içimde kalan papi :(
    Gördüm bak acım gene depreşti :D
    Yalnız Miss Selfridge olan da çok tatlı geldi gözüme ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden ah dedirtecek bir güzellikte Valentino. Ama Miss Selfridge benim de çok hoşuma gitti :)

      Sil
  3. Nasıl güzelmiş hepsii. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)