6 Ağustos 2013 Salı

Öğle Arası Alışverişi: H&M - Gratis - Watsons


Watsons ve Gratis'in bayram indirimi malumunuz. E Kentpark'a kadar gitmişken Cepa'ya uğradamadan olmaz. Tabi ki ihtiyacım yoktu ama çok ucuz H&M kozmetik ürünlerini görünce en azından ofise koyar lazım olunca işime yarar ya da tatilde kullanır sonra far paletim kırıldı yok fırçamı otelde unuttum diye üzülmem en azından dedim. Maalesef her tatilimde kaldığım yere sevdiğim bir şeyimi bırakıyorum elimde olmadan :(

Neyse nereden ne aldığıma gelecek olursak Watsons'tan Solait 30 faktör güneş kremini çantaya atmalık aldım. Avene'nin dev şişesini kullandığımdan yanımda taşımalık Rossmann veya Watsons kremlerini tercih ediyorum. Gliss saç maskesi epey indirimliydi, zamanında kullanmış memnun da kalmıştım hazır saç maskem de bitmişken alayım dedim. Bunların yanı sıra Rimmel Salon Pro serisinden 708 Get a Nail Tan ojeyi ve asetonsuz oje çıkarıcıyı aldım. Bir de Rimmel'in yıkanınca çıkan bronzlaştırıcısının krem versiyonunu aldım. Sprey olanını aylar önce çok uygun bir fiyata almış ve pek memnun kalmıştım bu sefer şansımı bundan yana kullandım. Artık ikisinin yazısını bir yazarım.

Gratisten ise the Balm ürünlerinden istediğim çoğu şey durmasına rağmen kendimi tuttum ve sadece Instain allıklardan Houndstooth'u aldım ve Balm Shelter'ı yedekledim. Eco tools far fırçasını da uygun fiyatlıydı kaçırmak istemedim. Ayrıca yukarıda görününen pek sevimli cımbız da Gratis ganimeti.

Kalanlar da doğal olarak H&M'den. Farları gelir gelmez denedim. Verdikleri renk göründüğünden daha açık ama tozutma falan yapmadılar sanki. Allık fırçası ise kötü aslında. Sevmedim ama küçük çanta taşırken allığımı tazelemek için fırça taşıyamama sorunuma çözüm olur diye aldım. Yani idare edeceğiz. En sevdiğim ürünü en sona bıraktım. Kalem şeklindeki ruj-balm karışımı ürüne bayıldım. diğer renklerini almadığıma pişman oldum. Fiyatı 8-9 lira gibi bir şey olmalı. Kalıcı olacağını sanmıyorum ama nemlendirmesi güzel. Ayrıca içinde ışıltı barındırmıyor. En kısa zamanda diğerlerini de almayı düşünüyorum.


Umarım yakın zamanda hepsinin yazısı tek tek blogda olur :) Postu yapılacak o kadar çok ürün var ki... Bayram sonrası hepsini yorumlayacağım inşallah..

9 yorum :

  1. Güle güle kullan hepsini, çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  2. Gliss saç maskesi iyiyse bende mi alsam dedm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce kullandim memnun kalmıştım bir market urunune gore iyi performansi bence bir sans verebilirsin.

      Sil
  3. o rujun bütün renklerini istiyorummmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ben de. Beklediğimden kalici. Bi dahaki sefere alacagim hepsini :-)

      Sil
  4. Ne guzel seyler almissin gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    495. takipçiniz benim.
    Bana da gelirseniz sevinirim :)
    İyi Bayramlar
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)