10 Temmuz 2013 Çarşamba

RoseRoseShop'ta Ücretsiz Kargolu Ürünler

Kore ürünlerine merakım malum. Genelde bu ürünleri yurtdışından online olarak alıyorum. Bu konuda en sık kullandığım iste roseroseshop. Koreden gelecek arkadaşıma sipariş vermek ürün keşfine çıkmışken free shipping sekmesinde Missha BB kremlerinin ücretsiz kargoya dahil olduğunu gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Gördüğünüz gibi burada 50ml si 59 TL'ye satılırken orada 25 TL'ye yakın bir rakama denk geliyor.

Özellikle bu kremi denememişler için harika bir fırsat. Defalarca alışveriş yaptım bu siteden en geç 10 günde geldi ve gümrüğe takılma vs. sorunu yaşamadım. Ülkemizde bu kremler abartı fiyatlara satılıyor o nedenle denemek isteyenler ya da stogu bitenler mutlaka göz atmalı. Tabi sadece Missha nin değil başka markaların bb kremleri ve başka ürünler de bu promosyona dahil.

Ücretsiz kargo kapsamındaki ürünleri görmek için TIK TIK!

11 yorum :

  1. Aa ne güzel haber. Hem de ücretsiz kargo mu? Bence de kesinlikle incelenmeli. Bu güzel haber için çok teşekkürler hemen bakalım o zaman..;)

    YanıtlaSil
  2. vallahı supersın hemen ıncelıyorum şekerım

    YanıtlaSil
  3. yazıyı okur okumaz sipariş verdim:) yurtdışı alışverişinde pek şanslı değilim genelde elime ulaşmıyor yeni site görünce denemeden edemedim. siz ücretsiz kargo seçeneğini daha önce denediniz mi ortalama kaç günde geliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde yedi is gununde geliyor, paketlemesi vs cok iyi. Bu zamana kadar benim siparisimin gelmedigi olmadi. Hic endisenme bence, umarim kisa zamanda eline ulasir :-)

      Sil
  4. Tanıtım için teşekkürler! Yazınızdan sonra alısveriş yapmaya çalıştım ancak ödeme kısmında takıldım, sanal kart ya da kredi kartı ile alışveriş yapılamıyor sanırım? Paypal ile mi alışveriş yaptınız? Paypal komisyon alıyor mu bu konuda bilgi verirseniz sevinirim:-)

    YanıtlaSil
  5. Tanıtım için teşekkürler! Yazınızdan sonra alısveriş yapmaya çalıştım ancak ödeme kısmında takıldım, sanal kart ya da kredi kartı ile alışveriş yapılamıyor sanırım? Paypal ile mi alışveriş yaptınız? Paypal komisyon alıyor mu bu konuda bilgi verirseniz sevinirim:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben paypal ile yaptim. Komisyon almıyor hem de daha güvenli. Umarin yardimci olabilmisimdir. Iyi alışverişler:-)

      Sil
  6. Hemen incelemem lazım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)