16 Ağustos 2013 Cuma

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Fatigue

Aylar önce sipariş ettiğim ilk cc kremim geldiğinde blogda yazısı yakında olur demiştim ama ancak vakit bulabildim. Denemediği BB krem kalmamış biri olarak cc kremlere pek heves ettim ancak pek aradığımı bulamadım :( L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Fatigue, L'Oreal CC krem serisinin canlanmış bir cilt vaat edeni. Seride 2 çeşit CC krem daha mevcut.
Aslında ürün başarılı bir ürün olabilirdi rengi pek koyu durmasaydı cildimde. Tüpten sıktığınızda aşağıdaki açık renk gibi görünüyor ama dikkat ederseniz içinde hava kabarcığına benzeyen küçücük tanecikler var. Elinizle dokunduğunuzda hissedilmeyen bu tanecikler kremi cildinize sürmeye başladığınızda turuncumsu bir renk alıyor. Bilek içim pek beyazken bu kremi yedirtikten sonra resmen kopkoyu oluyor. Açıkcası cilde gerçekten canlılık veriyor ki, renk bütünlüğü sağlıyor. Kapatıcılığı ortaya yakın ama bunu sürdüğümde kendimi yüzüne bronzer boca edenler gibi hissediyorum. Şu bronz halimde bile bana çok koyu :(


Peki ben bu kremi nasıl kullandım? Baktım tek başına olmuyor çeşitli yollar denedim. Baz olarak da kullanmaya müsait olduğundan bunu sürdükten sonra üzerine açık renk ten ürünleri geçtiğimde başarılı durdu ama kat kat ürün sürmeyi sevmediğimden bıraktım böyle kullanmayı. İkinci olarak göz altı morluklarından muzdarip bir insan olmamdan dolayı corrector olarak kullandım ki başarılı oldu denilebilir günlük makyajımda. Morluklarımı güzel nötrledi,üzerine aydınlık veren bir kapatıcı geçtiğimde çıkan sonuç günlük makyajımda beni tatmin etti. Sırf bitirmek için böyle kullanıyorum ama ürün 30 ml, tabi ki bu şekilde bitmesi zor.

Epeydir de hiç elim gitmiyor açıkcası. Kısacası eğer koyu buğday tenliyseniz ve yorgun görünümlü bir cildiniz varsa bu kremi tercih edebilirsiniz.

6 yorum :

  1. blogunu yeni keşfettim ve 500. üyenim :)

    YanıtlaSil
  2. bloğumdaki yayın sorunundan dolayı yeni bir blog açtım.
    modavesaireburcu.blogspot.com yeni adresim. orda yazılarım okuma listelerine düşecek inşallah :) takip edersen çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
  3. tam da benim istediğim ürünmüş tr ye gelirse alırım ben bunu kesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koyu buğday tenli veya esmersin mutlaka memnun kalırsın :)

      Sil
  4. Blog keşif etkinliğinde gördüm bloğunu gfcden izleyicin oldum bana da beklerim :) Sevgiler :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Blog keşif etkinliğinde gördüm bloğunu gfcden izleyicin oldum bana da beklerim :) Sevgiler :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)