24 Mayıs 2012 Perşembe

Kavitasyon?!

Sporla ve diyetle istediğim sonucu istediğim kadar çabuk elde edemeyeceğimi anlayınca kavitasyon fikri yattı aklıma ama şimdi de sorun nerede yaptıracağım.. Fırsat sitelerindekiler pek çekici gelmiyor ve açıkçası özensiz olacaklarını düşünüyorum.


Var mıdır aranızda Ankara'da bana bu işlem için düzgün bir yer önerebilecek ve deneyimlerini paylaşacak? Şimdiden teşekkürler..

4 yorum :

  1. Geçen yıl Grupanya'dan almıştım ben de böyle seansı 7 liraya Kuğulu İş Merkezi B blokta Karmen Güzellik salonu, 5 seans sonunda 4 cm inceldim O_o Hiç özensiz falan değildi, seansına tonla para ödeyenlerle beraber girdiğim de oldu (Arada perde olan yan yana 2 sedye vardı, ordan biliyorum) onlara ne yapılıyorsa, bana da aynı işlem uygulandı. Yalnız, çalışanlardan pek memnun değildim, özel hayata pek karışıyorlar =/ Sanki müşteri değil de arkadaşlarıymışsın gibi... Sonra, yine fırsat sitesinden,Atölye Deva'dan aldım 10 seans, hem işlemleri hem çalışanları açısından orayı tavsiye ederim. Sahibi değişmediyse Şenay Hanımdı, çok kibar bir bayan. Tunalıdaki Collezione'nun hemen üst katı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çooook teşekkür ederdim detaylı bilgilendirmen için Tumtum:))

      Doramed dediler bana da bir kaç kişi ama senin dediklerini de araştıracağım hemen, tekrar teşekkürler:))

      Sil
  2. ankarada bıldıgım yok ama ıst da cok guzel bır yer vardı annemı gondermıstım :(

    YanıtlaSil
  3. Kavitasyonu bende düşünmüştüm ama bir sürü şey duydum tabiki memnun kalanlar var ama memnun kalmayanlar bir o kadar da fazla.Bazı aletler sanırım radyo frekansıyla inceltme yapıyor.Ve duyduğum bir kaç kişide çökükler oluşmuş ve estetiklede düzelmiyormuş.İyice araştırmadan yaptırma derim.

    rosaygrismoda.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)